Seleccionar página

І я думаю, не буде соціального вибуху, якщо ми додамо ще одну акцизну марку на алкоголь, на якій стоятиме червоний хрестик: ці гроші будуть іти тільки на медицину. Не знаю, як у північного сусіда (не був там із 2013 року), але думаю, що теж дорожче. Не зайві. Українська медицина займає 40 млн м². Не треба цих натяків! Спочатку нам треба зробити аудит матеріально-технічної бази, щоб визначити, що ми маємо. Низький сьогодні ми маємо. Як казав Задорнов, ремонт, який робили євреї (усміхається). Я це казав ще Арсенію Петровичу Яценюку у 2015 році. Є нормативи Всесвітньої організації охорони здоров’я: на певну кількість населення має бути стількись квадратних метрів нерухомості під медицину, стількись наборів медичних послуг. Якщо виникають запитання, ми рекомендуємо користуватись наказом № 3856, яким затверджено переліки посад у сфері охорони здоров’я. Угорщина і Польща були опитування антикорупцій- Згідно з результатами, https://sylnaukraina.com.ua/finansy/zarplata/iakoiu-bude-zarplata-likaria-u-2023-rotsi-v-ukraini-pidvyshchennia.html сфе- виділені як країни, що ви- В ДОРОЖНЮ ЯМУ ної організації Transparency ра охорони здоров’я – це Рівень хабарництва в сек- користовують кризу як International, яка з жовтня осередок корупції, який торі охорони здоров’я був «привід для підриву демо- За останні півтора року ремонт авто, 24 619 – за по грудень 2020 року опи- викликає особливе зане- найвищим в Румунії (22%) і кратії» шляхом введення водії стягнули з Украв- хірургічну операцію та тала більше 40 тисяч чоло- покоєння під час пандемії Болгарії (19%), тоді як опо- правил, які послаблюють тодору 774 071 грн за 9 по- ліки, а також 10 000 за COVID-19, коли громадя- ра на особисті зв’язки най- демократичні інститути.

На їжу виходить 5 000-6 000 грн щомісяця. Зарплати в Росії по регіонах у 2021-2022 роках Мінімальна зарплата фельдшера в Росії дорівнює 12 000 руб. Відповідно, середня зарплата лікаря наступного року перевищить 22,5 тисячі гривень», – сказав глава уряду. У таких ситуаціях диспетчери будуть радити звернутися до сімейного лікаря. Мешканці України розповідають, що швидка допомога не приїжджає на виклики, якщо у дитини температура вище 39 градусів – радять, як збивати та рекомендують відправлятися до сімейного лікаря. Непрофільний вид допомоги – людина не потребує огляду лікаря, нема потреби термінової госпіталізації, але потрібна медична допомога. Сказати б “нормальну зарплату”, але жодна людина не задоволена своєю зарплатою, завжди хоче більше. Ок, нормальну зарплату. Такі, як ваш водій, наприклад, або редактор сайта “ГОРДОН”. Що про це каже керівництво центру екстреної медичної допомоги та яку зарплату мають працівники? Для надання екстреної медичної допомоги створюються виїзні бригади, кількість і вид яких визначається головним лікарем за потребами, але не менше ніж 0,7 на 10 тисяч населення.

В організації Johanniter, наприклад, санітари швидкої допомоги одержують від €2354 до €2850, фельдшери швидкої допомоги – від €2446 до €2961, санітари екстреної допомоги заробляють від €2967 до €3265. 2 Що робить лікар швидкої допомоги? Що означає “беріть протокол англійською мовою і користуйтеся”? От, наприклад, ми зараз візьмемо французький протокол. У Києві, наприклад, 1,6 млн м² під медицину. І цим людям держава бюджетним коштом на 100% покриває страхування на всю медицину. Так. У нас є державний бюджет на медицину. Ні. Людина труїть своє здоров’я, а потім прийде лікуватися за цей самий бюджет. Де взяти гроші в бюджет? У бюджеті є на це гроші? Є дуже багато речей, до яких можна ставитися інакше: зміни в первинному ринку, якщо системно запрацює вторинка і третій рівень надання допомоги, то гроші витрачатимуть трохи раціональніше. 3. Якщо під час перевезення до лікарні потерпілий нетверезий, перебуває в несвідомому стані або під впливом психіатричних препаратів фельдшер фіксує наявність при хворому цінних речей, коштів, особистих документів.

Наркоманів та кухонні меблі в-ва Польщі, шафу ники, процесори, стару радянську • Кабель під штукатурку ВВГ 3х2,5 стані. 3-27-83 конденсатори керамічні, контак- • Авто у власника. Чеський проект, • с. Чеський про- мельна ділянка 10 сотих, газ і м2, житл. 50% населення України живе за межею бідності. Це дуже великі гроші, Дмитре Іллічу, для 99% населення країни. Це дасть можливість цими ж грошима трохи більше собі дозволити. Це 40 млн м² нерухомості. В українській медицині 40 млн м² нерухомості. Якщо виявиться, що із 40 млн м² нерухомості 15 млн зайві, що з ними робити? Сокаль, 1/5/5, 31 м². • м. Сокаль, біля м-ну «Гладі- кони, підвал. Земельні • с. Добрячин. Косметичний ремонт. Є кла- • Продам земельну ділянку в с. Частково ремонт, авт. опалення, • с. 17 червня 2021 року НОВИНИ • БУДІВНИЦТВО • ТЕХНІКА 3 УРЯД ПРОДОВЖИВ КАРАНТИН ДО 31 СЕРПНЯ БОКСЕРИ Уряд України на засідан- Як заявив прем’єр-міністр ні в середу, 16 червня, Денис Шмигаль, контроль ЧЕРВОНОГРАДСЬКОЇ продовжив карантин в самоізоляції через засто- ДЮСШ №2 ПРИВЕЗЛИ Україні до 31 серпня 2021 сунок «Дія» фактично не року і встановив нові ка- здійснюватиметься, що НАГОРОДИ ІЗ ВОЛИНІ рантинні обмеження. • 2-х кім. в гуртож. На жаль. І ми розуміємо, що держава не може собі дозволити залишити цих людей без іншої медичної допомоги.