Seleccionar página

Choose from a curated selection of car photos. Always free on Unsplash. І тут цей ресурс виходить назовні, і відбувається сильна внутрішня трансформація, що веде за собою виражені зовнішні зміни. Ви відчули, що ви першокласник, який вчиться писати і у нього нічого не виходить. Якщо вам здається, що ви нічого не можете зробити – ви помиляєтеся! Якщо покупець дає іншу опцію по прийманню, тоді чудово. Так що, з одного боку хочу Вас привітати, є підстави пророцтво для України 2023 оптимізму. Так буде й із нами, українцями. Період не буде дуже важким, оскільки йдеться про транзитний Марс. Є висока ймовірність того, що жителі України, які втекли з країни, почнуть повертатися наприкінці квітня – у травні, оскільки саме в цей час основна маса планет покине знак зодіаку Риби, і потік біженців припиниться. Усі троє пророкують Росії поразку в разі, якщо її лідери все-таки наважаться на відкриту агресію проти України, а президенту Російської Федерації Володимиру Путіну – особисті неприємності аж до смерті. Вважається, що для отримання цієї сили слід під час смерті чарівника вхопитися за мізинець його правої руки. Найчастіше люди на деякий час після його усвідомлення стають сприйнятливими, недовірливими і замкнутими. Нострадамус передбачив, що в зимовий час на світ з’явиться людина, з видимим каліцтвом на тілі. Риби допоможуть нам пережити тяжкий час завдяки своїй жалісливій та милосердній природі.

У нас снова война... Зачем....: maximelisicenko - ЖЖ На космограмі з’являється сприятливий аспект – тригін Юпітера до Плутона, і вплив планети Юпітер (який до того ж у своїй сильній обителі, Рибах) – це переговори вищих, влада, врегулювання ситуації та спроби дійти до сприятливого результату. На початку квітня з’являється аспект Сатурна до Марса, тобто аспект планети обмеження до планети війни, що можна трактувати як обмеження/припинення яскраво виражених військових дій. Перед тим як почати говорити мовою астрології, я дуже хочу сказати важливі слова мовою людською. Це може говорити про те, що події, що відбуваються, свіжі екстрасенси про Україну 2023 були чітко заплановані заздалегідь. Це саме те, що зараз відбувається і відбуватиметься з Україною. Це можна трактувати як те, що в агресора просто закінчаться гроші і ресурси на війну. Після всіх цих подій Україна і весь світ теж уже ніколи не будуть, як раніше. Саме зараз Україна відстоює свою незалежність назавжди (згадуємо планету незалежності Уран, який розташувався у найпатріотичнішому четвертому домі Батьківщини та сім`ї). На щастя, планета Уран залишається з Тельцем, а це говорить про те, що Україна збереже свою незалежність. Ці планети прийшли до повного об’єднання 3 березня – це було напруження. Молодий місяць у Рибах, до речі, був із Юпітером.

До речі, прогнози екстрасенсів для України на 2023 рік цього є окремий важливий список рекомендацій від астрологів. Там же, у домі Батьківщини та сім’ї, до речі, помістився і північний вузол у Тельці (знаку нашої країни), який відповідає за той кармічний урок, який ми маємо пройти внаслідок війни, та висновки, які маємо зробити. Звичайно, це не має ніякого відношення до психічних захворювань. В астрології України також є важливий момент – це проходження транзиту Сатурна Місяцем, який триває вже три роки. В ході дослідження широк використовувалося багато сірійських, українських, західних джерел емпіричне інформації, а також бази даних міжнародних організацій. Але 3 градуси (можна вважати, 3 дні) до і після з’єднання – ситуація також дуже напружена. Звичайно, можна і самим зробити маятник. Сатурн розташувався в першому домі – домі самості, особистості та прояву, і це підтверджує, що чекає на Україну в 2023 році передбачення Сатурн негативно впливатиме на саму Росію. На жаль, це завжди лихоліття. На жаль, трансформації часто трапляються через складні, здавалося б, просто нестерпні кризи.

На интересующий всех вопрос – вторгнется ли Россия в Украину – он отвечает “да”. На вихідних в Україні очікується класична зимова погода. Психотерапевтка та астропсихологиня Валерія Мамічева розповіла, коли закінчиться війна в Україні. Світові астрологи вважають, що важка ситуація в Україні потроху спадатиме після 12 березня. Така ситуація збережеться до початку 2023 року. Але, на щастя, ситуація швидко почне змінюватися на протилежний бік, вже до початку грудня вона стабілізується. Також є пророцтва на 2016 рік і про голод, який виникне в Африці – він призведе до масової втечі і переселення людей з африканського континенту. Например, ранее аналитики банка писали о выходе Венгрии из ЕС, провале Брекзита и поражении Дональда Трампа на выборах 2016 года. Більше того, Сатурн і Уран – це планети, які завжди протистоять, що й позначається зараз на світовій арені. Росія проходить під знаком Водолія, і тут у нас з’являється Сатурн – планета жорстких обмежень або, висловлюючись політичною мовою, санкцій. Це планета несподіваних і потужних трансформацій через руйнування до будівництва нового (відродження з попелу, подібно до птахи фенікс, найкраще описує Уран), планета незалежності. А ця планета у нас уже про лідерство, владу та силу, які свіжі екстрасенси про Україну 2023демонструє наша держава на світовій арені.