Seleccionar página

Виявлено порушення вимог законодавства щодо оприлюднення фінансової звітності фінансово-кредитними установами, основними з яких є: відсутність звітності або не повне розкриття звітності на веб-сайтах фінансово-кредитних установ. Проведено аналіз розкриття та формування звітності за Міжнародними стандартами фінансової звітноКВЕД 2023 украина с расшифровкойті такими фінансово-кредитними установами, як: банки, страхові компанії, ломбарди, лізингові компанії, професійні учасники фондового ринку. Наведено пропозиції щодо вдосконалення роботи регуляторів фінансового ринку та фінансово-кредитних установ у напрямі розкриття інформації та формування звітності за МСФЗ. З перших днів війни створено добровільне формування територіальної громади, визначено його завдання та перелік заходів по населених пунктах громади. Якщо ваш населений пункт увійшов до складу територіальної громади, то у звітності слід вказувати код адміністративного центру територіальної громади. Ідентифікаційний код будується з використанням серійно-порядкового і послідовного методів кодування і тим самим забезпечується наступність з раніш діючим “Общесоюзным классификатором “Система обозначений объектов административно-территориального деления Союза ССР и союзных республик, а также населенных пунктов” (СОАТО)”. Якщо ви представник старої школи й любите, щоби все було на папері, реєструйте новий код офлайн. Керівником школи вперше на імперативі «інтелектуалізованому суспільству – інтелектуалізоване управління» було запропоновано нову управлінську парадигму ефективного використання інтелектуальних ресурсів соціально-економічних систем, покликану забезпечити інтелектуальне управління інтелектуальними ресурсами для отримання інтелектуальної продукції, а також впроваджено в науковий обіг такі нові поняття, як «інтелектокористування», «управління процесами інтелектокористування», «інтелектуальна стратифікація», «інтелектуальна мобільність», «субократія» та ін.

Підприємство надає такі послуги: житлова послуга – управління багатоквартирними будинками (утримання будинків: обслуговування внутрішньобудинкових мереж водопостачання, водовідведення, електропостачання, прибирання прибудинкової території, технічне обслуговування ліфтів, поточний ремонт будинків) та комунальна послуга (вивезення твердих побутових та негабаритних відходів). У глобальному плані – триває процес планування і узгодження, метою якого є будівництво за межами міста сучасного полігону для твердих побутових відходів (ТПВ) із сортувальною лінією. У 17 сільських населених пунктах громади послуги зі збору та вивезення твердих побутових відходів (ТПВ) на сміттєзвалища іншої громади надавало приватне підприємство. Комунальне підприємство Кагарлицької міської ради «Житлово-експлуатаційна організація» має на обслуговуванні 47 багатоквартирних житлових будинків, що складає 1114 абонентів. Отримано коштів від міської ради як відшкодування різниці між розмірами цін у тарифах на водопостачання та водовідведення 1 486,1 тис. Для своєчасного надання послуг із водопостачання та водовідведення споживачам міста цілодобово задіяно в роботі 27 електроагрегатів різних марок. Основним напрямом діяльності КП КМР «Кагарликводоканал» є забезпечення населення, організацій та установ послугами водопостачання та водовідведення. У 2022 році загальний обсяг коштів на забезпечення діяльності КП КМР «Кагарликводоканал» із міського бюджету становив 3 886,65 тис. Як кошти загального фонду на підтримку діяльності підприємства (заробітну плату, податки, дозвіл на спецводокористування, розробку індивідуальних нормативів, паспортів свердловин) та ліквідацію аварійних ситуацій із міського бюджету було виділено 1 897,532 тис.

Усього на житлово-експлуатаційну організацію з міського бюджету було використано 954,621 тис. Як внески до спеціальний фонду підприємства, отримано 372,512 тис. У 2022 році до підприємства надійшло бюджетних коштів по загальному фонду 770,451 тис. Оскільки саме в цих документах прописано механізм взаємодії розпорядників бюджетних коштів та Мінцифри. Таким чином, якщо ціна за одиницю товару в результаті проведення закупівлі, наприклад, знизиться, то замовник зможе здійснити перерозподіл коштів між різними КЕКВ (3110 і 2210), при цьому інформація в річному плані не суперечитиме економічній сутності платежу, за яку відповідає той чи інший вид КЕКВ. Таким чином, назва професії «директор (завідувач) дошкільного навчального закладу» може бути вписана як «директор дошкільного навчального закладу» або «завідувач дошкільного навчального закладу». На 1-й групі можлива тільки роздрібна торгівля на ринку й надання побутових послуг виключно населенню. Якщо у період дії пільги платник єдиного податку порушить умови перебування на І групі – перевищить річний обсяг доходу (у 2020 році – 1 млн. Створено умови для несення служби членами ДФТГ. Добрий день. Дякую за детальну інструкцію.

На сьогоднішній день адміністрація парку-пам’ятки «Кагарлицький» нараховує 17 штатних одиниць. Усього профінансовано адміністрацію парку-пам’ятки «Кагарлицький» на 3 952,283 тис. За 2022 рік використано 467 575 кВт електроенергії на суму 2 777,587 тис. Двічі на рік виконується промивка мереж гіпохлоритом натрію. Протяжність водопровідних мереж становить 51,5 км. Загальна сума коштів, витрачених у 2022 році на придбання урн та баків для сміття, становить 122,520 тис. При цьому зарахуванню підлягає сума податку, розрахована за правилами, встановленими цим розділом. Вперше творці гри так ретельно працювали над зшиванням докупи елементів, що зрештою в грі не відчувається чужорідності того, чи іншого елемента. Бо окрім ЄП, є ще ЄСВ «за себе», який спрощенці сплачують незалежно від того, був у них дохід чи ні. Протягом звітного року спрощенці четвертої групи мають дбати про те, щоб не перевищити частку сільгосптоваровиробництва. Протягом останніх років утілюється програма з енергозбереження, ремонту насосів і обладнання. Як внески до статутного фонду підприємства на придбання одного каналізаційного насосу та трьох глибинних насосів для свердловин Pedrollo, отримано130,506 тис. Також підприємству передано 12 металевих контейнерів для житлового фонду на суму 70,170 тис.