Seleccionar página

Любовна сумісність або Синастрія – це гороскоп сумісності за датою народження, з використанням накладення двох натальних карт одна на одну. Якщо ви не знаєте точного часу народження, виберіть опцію “Я не знаю часу народження”. Якщо ви ще раз уважно поглянете на натальну карту, то побачите під колом знаків зодіаку секції Будинків. ПрниватБанку Коломойського, отримані ще у 2014-му році. У жовтні було підвищення на 5% і таке ж у листопаді 2022 року – ще на 5%. Стримувальний фактор поки що чекає Україну найближчим часом 2023 є лише один – низька купівельна спроможність. Здавалося би, за два дні до відомих подій зірки мали би попередити пані Тамару, але ні – її прогнози містили лише загальні фрази, що 2022 та 2023 роки – дуже важливі роки для Казахстану («тому що це перехід на нову економічну платформу разом з усім світом»). Передбачення астрологів і нумерологів на 2022 рік допоможуть правильно оцінювати свої можливості, ресурси і планувати краще свої справи. Починаючи з лютого представники знака просто «потонуть» в роботі, тому відпустку краще планувати не раніше вересня. Тому партнерам інколи краще розбігтися та реалізувати кожному свої прагнення, інтереси, ніж намагатись шукати баланс всередині пари. Коли ми відчуваємо вплив Урана, не потрібно розпалювати в собі грандіозні уявлення про свої можливості, ексцентрично поводитись, хапатися за емоційний кайф.

Як цей взаємний вплив Венери та Марса проявиться в глобальних тенденціях? У цей смутний час вас можуть підтримати партнери і друзі, так що зверніть свій погляд в їх сторону – вони готові підставити вам своє плече і кишеню. Весь цей закладений “код” усередині космограми дає змогу виявити закономірності, причинно-наслідкові зв’язки для конкретної особистості. Лінії всередині космограми – це аспекти, тобто взаємодія між планетами. Аспекти, що чекає Україну в 2023 році формуються між двома космограмами, показують нам сильні та слабкі сторони взаємодії між партнерами, чи схильні ви до помилок і самообману у ваших стосунках. Ймовірні загострення у відносинах між різними країнами, що розбурхає емоції по всьому світу. Але експерти кажуть, що часте і неправильне її використання може нанести значну шкоду пристрою. Хоча я розглядаю астрологічний зріз інформації, що може відображати як питання війни, так й інші царини життя і міжнародних відносин. Необхідно розуміти та відчувати, що Сонце – це питання «бути чи не бути», питання вітальності, а Уран – не та планета, щоб говорити про дбайливе ставлення до життя. Венера в Рибах сильна, жертовна, стихійно спрямована до проявів любові та жалості. Венера – це прояв почуттів, емоцій, що чекає Україну в майбутньому 2023 творчість, а також успіх у шлюбі. Венера в карті молодика виходить зі знака Риб – в останніх хвилинах 30-го градуса.

І коли ми бачимо, що чекає Україну в майбутньому 2023 Уран знову виходить на опозицію Венери і Плутона в гороскопі росії, стає очевидним, що чекає Україну в майбутньому 2023 з одного боку варто очікувати лютих, шалених зрушень з величезними жертвами, але і з результатами, оскільки ці жуковські традиції перемелювання мільйонів життів чітко вписуються в поточні транзити. Детальний астрологічний аналіз дасть можливість чітко побачити перспективи можливого шлюбу. Команда Astromix розробила свій астрологічний процесор, який вирізняється точністю і постійно вдосконалюється. Трактування натальної карти на конкретні питання оформлені в Astromix у тематичні гороскопи. Перш ніж видати розшифровку натальної карти, Astromix обробляє загалом сотні параметрів, і в результаті видає рекомендації, перевірені часом і відгуками наших клієнтів. В цьому найважливіше те, що дві вищі планети впливають глобальніше, ніж транзити по гороскопах України та росії. Ви зможете самостійно скласти й отримати натальну карту на нашому сайті менше, ніж за хвилину. Побудувавши натальну карту за датою народження на 2023 рік, ви можете отримати персональний прогноз на рік, що чекає Україну в майбутньому 2023 який враховуватиме саме ваші особливості натальної карти.

Як ви знаєте, вони відповідають за особливості темпераменту. Як зазначає Гресь, злам старого буде проходити у всіх напрямках, велику цінність набуватимуть оригінальні ідеї та інновації, а не володіння матеріальними цінностями. Миколаєві буде освоювати нову технологію. Але Дніпро не буде ні другим Харковом, ні другим Маріуполем. З радістю починаємо наш щорічний грудневий дайджест про все новорічне, а саме: який буде символ нового року і в яких кольорах його потрібно зустрічати. Критичний тон козерожого Меркурія, як ревізора, може призвести до кризи або вибуху в контактах, почуття обов’язку ігнорується, цинізм викликає повне небажання мати справу з його носієм. Ймовірний досить потужний економічний прорив, який може бути пов’язаний зі змінами в політичному житті. Ми не знаємо, що буде в підсумку, але військові дії в Україні та санкції проти Росії вже мають значний економічний вплив. Це вже Точка Овна, і акцент стоїть на системі цінностей; щось буде змінюватися в цьому зрізі інформації. 11 лютого Меркурій переходить до Водолія; в цьому знаку вже знаходиться Сонце. Безперечно Україна прагне протиставити цьому зброю, а не життя, та, на жаль, що чекає Україну в майбутньому 2023 так не буває. Україна відповідно до взятих за Меморандумом зобов’язань. Ця війна та запроваджені санкції фактично зруйнували існуючі логістичні, фінансові канали, торгові зв’язки, додаючи до кожної складової світової економіки, як ложку дьогтю, невизначеність.