Seleccionar página

Січень 2022 (Факти ICTV): У 2022 році Москва не полишить своїх загарбницьких планів щодо України. Січень 2022 (Факти ICTV): Восени-влітку на нас чекає перемога на міжнародній арені. Січень 2019 (ГолосUA): У 2019 році Україна відновить нормальні відносини із сусідами, у тому числі і з Російською Федерацією. 2019 року до $710 тис. Програма є частиною стратегії компанії і має чіткі цілі до 2022 і до 2030 року. В Україні встановили чіткі терміни та умови бронювання від мобілізації працівників стратегічних підприємств. Астрологи радять не відриватися від землі, стійко рухатися до своєї мети і не загубитися в мріях. Грудень 2014 (ТСН.ua): web site Мир в Україні настане десь у вересні, «але до цього ми повинні ще трохи поборотися». Не всі жителі України вірять у пророцтва, але всі без винятку хотіли б знати, коли ж у нашій країні настане мир. Найвідоміші астрологи та ясновидці України поділилися своєю думкою щодо цього, розповіли про те, як бачать майбутнє країни і коли настане перемога. Однак на повномасштабну війну у Кремлі не наважаться: «Не треба боятися ворога, бо він як той вовк. «Сторони підуть на компроміс, бо всі чудово розуміють, що тягнути далі з війною загрозливо». Матеріали, розміщені на сайті, можуть не відповідати світогляду читачів, про що вони можуть висловитися в коментарях.

Саме тому поблизу цих дат можуть відбуватися ключові події для України, але вони, на думку астролога, матимуть позитивні наслідки для нашої країни. Між електромережами України та сусідніх країн відбуваються технологічні перетоки – це не означає, що Україна продає електрику, адже вона повертається до нашої системи. 4,8% по сравнению с предыдущим годом – до 2,32 млрд грн с 2,44 млрд грн. 215 млн, выручка увеличилась на 32% – до $2,06 млрд. Стартова ціна пулу – 1,65 млрд грн. До речі, «повноцінна особиста консультація» у нього коштує 3000 грн. Ежемесячная плата за доступ к онлайнмакретплейсу – 100 грн. «Обмежений доступ до фонтану? У червні компанія зробила першу поставку продукції до Чехії. Департаменту. Після чого останній звернувся до Госпсуду м. Києва. Але в 2022 році, може бути навіть саме наприкінці 2021 року, коли у нього включиться останній Соляр, виходить, що він може взагалі припинити своє земне існування. А декого навіть запрошували в світову ВІП-ложу, де всі рівні. Тоді всі питання можна буде вирішити. Квітень 2020 (Обозреватель): У 2021 році Путіна вже не буде. Але позитиву у 2020 році також буде дуже багато. Те, що буде смута по всій Україні, – це 100%. Одним регіоном війна не обмежиться… Учасниця «Битви екстрасенсів» Лілія Нор передбачила, що у всіх містах України у березні буде «страшно та гаряче».

Можливо, це буде закріплений крок важливий на шляху до НАТО чи Євросоюзу. Гасло розвитку європейської політики 2022 ро­ку – своя сорочка ближче до тіла. «У липні 2022 року можливе примирення ворогуючих сторін, як в Україні, так і поза нею. Звичайно, це, м’яко кажучи, не перший випадок, коли на російському телебаченні озвучили відверту маячню, але це хороша ілюстрація того, як легко й невимушено розходяться псевдонаукові тези на широку аудиторію. «Марс буде проходити по Сонцю, Юпітеру і Меркурію», а це означає, що в другій половині липня може спалахнути «гаряча» війна. Грудень 2014 (ТСН.ua): У 2015 році не буде прориву, буде ще продовження тих подій, які почалися у 2014 році. І коли Росія позбудеться мільярдів, які надходили із Заходу, Путіна просто приберуть його ж соратники. Плутон – планета змін – наступного року увійде у знак Водолія, під яким знаходиться Росія. Грудень 2021 (Обозреватель): Війна на сході України продовжуватиметься, проте ситуація покращиться – території потроху почнуть повертатися під контроль Києва. Грудень 2019 (ГолосUA): пророцтво про Україну на 2023 рік Загалом в Україні у 2020 році буде конфліктна ситуація. 1,7% менше в порівнянні з апередбачення на 2023 рік для Українилогічним періодом 2019 року.

75% менше ніж у травні 2019 року. 262 тис. тонн нафти (на 32% більше, ніж у травні 2019 року): 124 тис. 150 тис. дал коньяку та бренді, що на 48 тис. Як вважає астролог, говорити про підписання мирного договору поки що чекає Україну екстрасенси на 2023 рік рано, зате зірки нічого не говорять і про застосування ядерної зброї. Як тільки вони це зроблять, що чекає Україну в майбутньому 2023 війна на Донбасі одразу закінчиться. Заодно ми проаналізували інших українських езотериків, які також з’являлися в українських медіа з прогнозами щодо подій на Донбасі. В останні роки астрологія в українських медіа занадто далеко вийшла за межі порівняно невинних гороскопів і стала підміняти думку військових експертів, економістів, медиків. Січень 2020 (Вголос): «Починаючи із 2020 року, йтиме закінчення військових дій і завершення війни… 17. Травень 2021 (Главред): Росія не почне якихось масштабних військових операцій проти України в травні-червні 2021 року, а от у липні-серпні вона може здійснити кидок вглиб української території з двох напрямків. Сама ж путінська Росія розвалиться на частини, Крим і Донбас повернуться в Україну, а Китай взагалі зникне з лиця Землі. Зокрема, не виключено, що Росія спробує забрати канали в Херсонській області, що дозволить їй хоча б частковою вирішити водну проблему Криму». Відомий астролог та екстрасенс Максим Гордєєв на своїй сторінці в Інстаграмі розповів, що чекає Україну в 2023 році важкі часи, які зараз переживають українці, – етап виключно тимчасовий, що буде далі з Україною 2023 причому закінчитися він мусить порівняно скоро.