Seleccionar página

У 2025 році розпочнеться процвітання України, війна на Донбасі повинна остаточно затихнути в 2019-му, а змова проти президента Росії, можливо, дозріла вже в серпні 2017 року. Про Путіна: можливо, що чекає Україну в майбутньому 2023 вже дозріла змова, реалізація якої, швидше за все, планується на листопад, тоді можливі масові протести і навіть революція. А той же Влад Росс наприкінці 2010 року навіть вітав українців з тим, що «нам плохо жить осталось ровно 10 лет. У жовтні було підвищення на 5% і таке ж у листопаді 2022 року – ще на 5%. Стримувальний фактор поки що є лише один – низька купівельна спроможність. Торік вона здорожчала лише на 12% і достатньо серйозно відстає від загального росту цін. Коли війна на Сході таки почалася, webpage чимало астрологів давали оптимістичні прогнози, що вона скоро завершиться. «Я не бачу взагалі ніяких військових дій на Донбасі після 2019 року (це все пов’язано з тим, що Плутон проходити по асценденту України)». «Я бачу щось подібне до палацового перевороту, в ході якого Путін буде повалений. Звичайно, всі ці картинки мають різний рівень детальності, але в кожній із них ви побачите щось із першого погляду. Набагато легше прогнозувати ті події, про які вже хоча б щось відомо.

2020 Numbers 09:28 “Мають по клацанню пальців помирати”: Окупант розповів про спецзагони, які РФ кидає на вірну смерть в Україні. Характерно, що прогнози вітчизняних астрологів про Україну скоріш за все будуть більш адекватними і більш наближеними до реальності, ніж передбачення їхніх російських чи європейських колег, які погано розуміють місцеву соціально-економічну чи політичну ситуацію. Здавалося би, за два дні до відомих подій зірки мали би попередити пані Тамару, але ні – її прогнози містили лише загальні фрази, що 2022 та 2023 роки – дуже важливі роки для Казахстану («тому що це перехід на нову економічну платформу разом з усім світом»). Якщо про те, як астрологи проґавили пандемію, ми писали у попередній статті, то тут згадаємо лише один характерний приклад про Казахстан. До настання нового року залишається менше двох місяців, а це означає, що ми все частіше замислюємося про те, яким же буде 2022 рік і що він нам принесе. За його розміщенням можна зрозуміти, пророцтво про Україну на 2023 рік що головний висновок та урок для нас, українців, – це збереження та згуртування цілісності нашої нації, нашого суверенітету та народності.

Гороскоп на август 2022: астропрогноз для всех знаков зодиака 6. Серпень 2018 (Главред): 2019 рік може стати переломним для нашої країни. Це те, що від початку березня походить від усього світу відносно нашої країни. Вона додала, що українській армії буде дуже щастити. За східним календарем символом наступного року буде Чорний (блакитний) водяний тигр, який обіцяє, що 2022 рік буде активним, але не надто складним. Путін надто довго не затримається при владі. Путін протримається при владі до початку 2018-го… А тому астрологічні прогнози, коли їх дають поближче до певних подій, є зазвичай більш наближеними до реальності. У попередній статті ми проілюстрували, наскільки далекими від життя виявилися астрологічні прогнози щодо пандемії коронавірусу та вакцин. Утім такі довгострокові прогнози давати в якомусь сенсі навіть простіше – навряд чи хтось із читачів через десять років згадає, що прогнозував той чи інший астролог. Коли ж ми говоримо про довгострокові прогнози (скажімо, на десять найближчих років), то ці «пророцтва» настільки далекі від реальності, що чекає Україну в 2023 році без попкорну через певний час їх читати неможливо. Разом з тим, Тигр вважається відданою твариною, тому, незважаючи на те, що відбуватиметься у світі, сім’я залишиться у безпеці. Тому що пророкують Україні ясновидці 2023 мій колишній прогноз говорив про те, що швидше за все вогонь припиниться в середині наступного року».

Збудеться мій давній прогноз про те, що вже 2020 року перестануть стріляти. Популярна в Україні астролог Анжела Перл вважає, що про можливе вторгнення Росії в нашу країну нас попереджали зірки: якраз 23 лютого почалося з’єднання Марса та Плутона у Козерозі. За 11 років в Україні чого тільки в Україні не відбувалося, але тільки не «китайське диво». Якщо ви любите квашену капусту, але не куштували квашений буряк, тоді саме час приготувати цю просту, але в той же час пікантну закуску, передають Патріоти України. Просто зверніть увагу, що пророкують Україні ясновидці 2023 найперше кинулось вам у очі, передають Патріоти України. Загалом багато що може змінюватися у владі, але спокійним шляхом: https://km.dwf.go.th/2023/02/08/%d0%b7%d0%b4%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d0%bb%d0%be%d1%81%d1%8f-%d0%b1-%d1%89%d0%be-%d0%b2-%d1%86%d1%8c%d0%be%d0%bc%d1%83-%d0%bf%d0%be%d0%b3%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%b3%d0%be/ «Рік Коня починається 31 січня. Новий рік за східним календарем не починається 1 січня, але й закінчується не 31 грудня. А, ну і Тимошенко також не перемогла на виборах, але то вже дрібниці. У цій статті ми проаналізуємо, як різноманітні «звіздарі» в медіа намагалися передбачити закінчення війни на Донбасі, а також поглянемо, що вони говорять про можливий повномасштабний наступ Росії у 2022 році. Ціни на цукор також можуть зрости.