Seleccionar página

8.3. У випадку несвоєчасної поставки ЗамовникомПідряднику для виконання робіт вбудованої та іншої техніки, матраців або іншого матеріалу, що використовується при виготовленні меблевих виробів, кведі 2010 Підрядник вправі затримати виконання робіт у термі до 15 діб з часу отримання від Замовника цього матеріалу. У випадку дострокової здачі Підрядником виконаних відповідно до даного договору робіт, ризик випадкового знищення або випадкового пошкодження (псування) матеріалу несе Замовник. Замовник не сплатив встановленої ціни роботи або іншої суми, належної Підрядникові у зв’язку з виконанням даного договору, Підрядник має право притримати результат роботи, а також устаткування (техніку та інші надані Замовником матеріали), залишок невикористаного матеріалу та інше майно Замовника, що є у підрядника до повного розрахунку Замовника з Підрядником. Якщо Замовник не зробить такої заяви, він втрачає право у подальшому посилатися на відступи від умов договору або недоліки у виконаній роботі. Підрядник має право отримати за дорученням Замовника вбудовану та іншу техніку (матеріали), необхідні при виготовленні меблевих виробів за умови повної її оплати Замовником та погодженні її марки та моделі. 4.3. Замовник зобов’язаний поставити до відома Підрядника щодо наявності та розміщення в приміщенні де установлюються меблеві вироби скритих (вбудованих, прихованих тощо) джерел живлення електрострумом, водопостачання, водовідведення, каналізаційних, телефонних і газових мереж, телерадіокомунікаційних мереж, вентиляційних отворів, стан несучих конструктивних елементів будинку (квартири, приміщення), стін, стелі і підлоги та матеріали з яких вони виготовлені, тощо.

12.1.За неналежне виконання умов даного договору (несвоєчасній оплаті виконаних робіт, відмови своєчасного отримання готових меблевих виробів, тощо) Замовник зобов’язаний сплатити Підряднику неустойку у вигляді пені в розмірі 1,0 % від суми договору, за кожен день прострочення виконання зобов’язань та відшкодувати збитки (у тому числі втрачену вигоду), завдані невиконанням або неналежним виконанням зобов’язань за цим договором. Замовник зобов’язаний оплатити Підряднику повну вартість виконаних ним робіт (витрати підрядника та плата за виконану ним роботу, в тому числі вартість витраченого матеріалу, оплата за доставку меблевих виробів на зазначену у договорі адресу і назад до місця її виготовлення, її установку, демонтаж тощо) згідно наданої специфікації. Підрядник вправі відмовитись від виконання робіт у випадку, якщо виконання робіт за даним договором стало неможливим внаслідок дій або недогляду Замовника, в тому числі невиконання ним п.п. 13.1 Сторони звільняються від відповідальності за повне або часткове невиконання зобов’язань за даним контрактом, якщо буде доведено, що дане невиконання стало наслідком обставин непереборної сили, тобто обставин не залежних від волі сторін, а також якщо вони не могли бути відвернені навіть вчасно вжитими заходами. 12.4. Сторони зобов’язуються не розповсюджувати технічні та комерційні документи та інформацію, що стосується договірних відносин третім особам, та захистити їх від випадкового перегляду та використання. 14.2. Сторони визначають, що всі ймовірні претензії за даним договором повинні бути подані у письмовій формі та розглянуті сторонами протягом 10 діб з часу отримання претензії.

2019 року з правом затримки виконання або дострокового виконання роботи у термін до 10 діб. 13.3. Після припинення дії обставин непереборної сили потерпіла сторона зобов’язана виконати всі зобов’язання в найкоротший термін. Якщо прострочите подання, буде штраф – 340 грн (у період дії карантину цей штаф не застосовується). 15.3. Якщо на момент припинення дії цього договору, одна із сторін має заборгованість перед іншою, що виникла в зв’язку з виконанням умов цього договору, вона повинна ліквідувати свою заборгованість на умовах цього договору протягом місяця. 13.4. Якщо обставини непереборної сили тривають більше трьох місяців, сторони повинні ухвалити рішення щодо подальшої долі даного Договору. 15.2. Жодна із сторін не має права передавати свої права за даним договором третій стороні без письмової згоди другої сторони. 14.1. Всі спори та розбіжності, які можуть виникнути при виконанні цього договору, вирішуються сторонами шляхом переговорів, а в разі коли сторони не можуть дійти згоди у судовому порядку. 15.7. У випадку зміни адреси або обслуговуючого банку сторони зобов’язані протягом 10 (десяти) календарних днів повідомити про це одна одну. 15.5. В питаннях, не передбачених даним Договором, сторони керуються чинним законодавством України.

12.3. У разі порушення Замовником зобов’язань передбачених даним договором, Підрядник вправі в односторонньому порядку відмовитися від виконання зобов’язань. Замовник зобов’язаний прийняти роботу, виконану Підрядником відповідно до даного договору, оплатити її та оглянути під час прийому і у разі виявлення недоліків негайно заявити про них Підряднику. В іншому разі ДПІ переведе Вас заднім числом на загальну систему оподаткування. Тому, від обраного виду економічної діяльності залежатимуть можливість ведення такої діяльності, звітність та оподаткування. З 01.03.2022 р. до припинення або скасування воєнного стану в Україні та протягом 12 місяців після припинення або скасування воєнного стану ФОПи на спрощеній системі оподаткування МАЮТЬ ПРАВО не нараховувати, не обчислювати та не сплачувати єдиний внесок за себе (п.9-19 розд. З якою метою використовується КВЕД в Україні? Код КВЕД 2023 украина с расшифровкой повинен завжди відповідати роду діяльності підприємця. Монтаж металевих конструкцій повинен проводитися тільки по проекту провадження робіт або по технологічних записках, які складаються для монтажу окремих дрібних конструкцій або обладнання. Група Землі, які використовуються для транспорту – група включає: землі державних залізниць, автомобільних шляхів, наземних споруд трубопроводів; території річкових, морських портів та аеропортів; землі, на яких розміщені залізничні станції та автостанції, склади для обладнання і ремонтні майстерні та інші території, потрібні для забезпечення розміщення відповідної інфраструктури, а також земельні ділянки гаражно – будівельних кооперативів, некомерційні автостоянки; лісосмуги вздовж доріг та інші вкриті лісовою рослинністю землі потрібно зараховувати до категорії земель за видами земельних угідь “ліси та інші вкриті лісовою рослинністю землі”, водні акваторії портів – до категорії земель “води”.