Seleccionar página

Фестиваль «Калининград Сити Джаз» перенесли на 2022 год - Новости ... В ходе войны произойдут очередные перемены, которых никто пока не предполагает (так влияет Уран). И точный секстиль Венеры с Плутоном на новолуние это указание на перемены, трансформации в этой ценностно-имиджевой картине социальных и международных связей. 10 февраля Меркурий в соединении с Плутоном. Следует отметить, что Меркурий и Уран транзитные достраивают до тау-квадрата оппозицию Венеры с Плутоном в гороскопе россии. Варто зазначити, що чекає Україну екстрасенси на 2023 рік транзитні Меркурій з Ураном добудовують опозицію Венери і Плутона гороскопа росії до тау-квадрата. Накануне полнолуния 5 февраля Солнце в квадрате с Ураном. Я уже писала, что Украине предстоит тяжелый период до апреля, пока Нептун выйдет из оппозиции к Марсу укр., Сатурн уйдет глубже в Рыбы из оппозиции к Солнцу укр., Юпитер и Марс уже не будут «воодушевлять» Марс и Солнце в гороскопе россии. Нужно понимать и чувствовать , что Солнце это вопрос «быть или не быть», витальность, а Уран не та планета, чтобы говорить о бережном отношении к жизни. Но как Плутон, так и Уран требуют – чем-то надо пожертвовать. І Плутон, виходячи з-під впливу Сатурна з переходом до знаку Водолія, потрапляє під вплив Урана. Через зміни фази, що почалася у січні, Уран знаходитиметься в 16-му градусі півтора місяця – до середини березня.

СБУ оголосила підозру дружині Медведчука. Фінансувала Росгвардію та МВД РФ Інсти Варіанти подальшого її функціонування розглядалися до середини 2019 року. Далі, до кінця лютого і в березні, Венера йтиме Овном до з’єднання з Юпітером та Хіроном. Венера в Рыбах сильнА, жертвенна, стихийно устремлена к проявлению любви и жалости. Он усилен стихийным влиянием Луны в Рыбах в квадрате с Марсом. Ментальный Марс в Близнецах, отстраненный в своей логике, цепкий, но поверхностный в сфере чувств, снимающий сливки здесь и там, плохая пара Венере в Рыбах. Благодаря Урану, создается поле, богатое потенциальностями, но из-за неосторожных попыток и общей неподготовленности к переменам возможны деструктивные события и общая угроза жизни. Не только в глобальном, но и индивидуальном плане нужно понять суть и роль каждого явления и своего места в происходящем. Не можна зачинити двері квартири та пересидіти. Адекватність астрологічних передбачень щодо подій на Донбасі можна простежити на прикладі згадуваного вище Влада Росса. 14. Вересень 2020 (Главред): Уже в 2021 році на Донбасі можуть завершитися воєнні дії, а 2020 рік стане останнім роком воєнних дій на сході України. Також слід зауважити, що пророкують Україні ясновидці 2023 Національний банк України прогнозує на 2021 рік номінальний ВВП в обсязі 4 300 млрд грн, реальний – 4 %. Тобто, показники НБУ є дещо меншими від Урядового прогнозу.

Справа в тому, що Україна відповідає знаку зодіаку Телець (знак сільського господарства, землі, витривалої та сильної природи). Затем он передаст инициативу Плутону с 23 марта, когда тот совершит ингрессию в знак Водолея. Кожна країна, як і кожна людина, має свій знак Зодіаку. У спільній заяві, опублікованій на сайті Єврокомісії йдеться: “У міру того, як російські сили розв’язують свої атаки на Київ та інші українські міста, ми сповнені рішучості продовжувати покладати на Росію витрати, які ще більше ізолюють Росію від міжнародної фінансової системи та наших економік. Ми реалізуємо ці заходи найближчими днями”. Кожен мусить будувати свої плани і обирати спосіб взяття участі в подіях, враховуючи власні фізичні та психологічні можливості. Вони пророкують зміни світопорядку. І те, що ці зміни впливають на настрої. Йому не вдасться зробити з Україною те, що буде далі з Україною 2023 він замислив, оскільки наша країна має дуже серйозну підтримку від США, Європи та інших країн світу. Якщо про те, як астрологи проґавили пандемію, ми писали у попередній статті, то тут згадаємо лише один характерний приклад про Казахстан. А тепер найголовніше: я хочу, що буде далі з Україною 2023 щоб ви розуміли, що буде далі з Україною 2023 астрологічні прогнози – це лише тенденції, певний потенціал чи схильність.

Я пропоную змістити фокус своєї уваги зі страху та тривоги на конкретні дії – адже це найкраща зброя проти тривоги. 110% – 51,9 млн проти 24,7 млн у попередньому році. 9,1% по сравнению с предыдущим годом – до 1,002 млн тонн. Теперь до 20 февраля акцент на стихии Воздуха. 21-22 лютого Меркурій у квадраті з Ураном – настільки ж важливий акцент місяця (а також і небезпечний), як і 4-5 лютого. 21-22 февраля Меркурий в квадрате с Ураном столь же важный акцент месяца (и столь же опасный), как и 4-5 февраля. Это уже Точка Овна, и акцент стоит на системе ценностей; что-то будет меняться в этом срезе информации. Это был аспект 2022 года, и он отразил поразившую российское общество эпидемию нравственной глухоты. Это другой путь. Но быстрым он не будет. Позитивное влияние Урана в том, что он помогает достичь их кратчайшим путем. Как это взаимное влияние Венеры и Марса проявится в глобальных тенденциях?