Seleccionar página

Порівняно з іншими продуктами бджільництва перга має менш вираженої алергічної активністю. Застосування перги знаходиться під забороною для людей з алергіею на продукти бджільництва. І, власне, чи виділяється ця речовина серед інших продуктів бджільництва? Ситуацію погіршує те, що сучасна харчова індустрія витісняє і руйнує кращі дари природи під приводом очищення, поліпшення продуктів і для додання їм привабливої зовнішності, а наповнює хімічними добавками, багато з яких не дуже корисні для здоровя. Існує чимало областей, де може використовуватися перга бджолина: корисні властивості продукту успішно застосовуються в різних сферах здоров’я та краси. Пергу використовують для відновлення здоров’я волосся: кошти на її основі сприяють зміцненню волосяних цибулин. Бджоли використовують пергу для вигодовування розплоду, переважно весною та влітку. Багато є питань, як приймати пергу для зміцнення імунітету. Зміцнення імунітету – як наслідок повноцінного харчового складу перги бджолиної. Якщо вам сподобалося це написання, і ви могли б отримати таку додаткову інформацію про перга для здоровья ласкаво перегляньте веб-сторінку. Основним призначенням цієї речовини є харчування бджолиної потомства. Корисні властивості перги бджолиної залежать від того, як зберігати її в домашніх умовах.

1. Даже представители медицинской сферы отмечают свойства перги для улучшения мужской потенции, за счет того, что продукт помогает усилить кровоснабжение во всем организме в частности в области мужских половых органов. Крім того, що перга є єдиним джерелом білка і мінеральних речовин для бджіл, вона має також цілу низку інших речовин, що беруть участь в обмінних процесах. Крім загальнозміцнювальної дії, вона має позитивний вплив на жіночу репродуктивну функцію, тому вважається одним з найефективніших природних засобів для лікування гінекологічних захворювань і безпліддя. Такий різносторонній вплив пилку і перги пояснюється тим, що вони є повноцінними продуктами, тобто містять в собі всі необхідні людині біологічно активні речовини, причому в дуже вдало збалансованому і концентрованому складі. Поживна цінність перги в 3 рази вище пилку і в 9 разів вище будь-якого іншого замінника пилку. А за останнє сторіччя рівень енерговитрат знизився в кілька разів. Поїдаючи пергу, бджоли в триденний термін формують серцево-судинну, кровотворну, yachay.unat.edu.pe нервову системи і шлунково-кишковий тракт, при цьому їхня маса зростає в 1500 разів. Раніше воно було слабо вивчено, але пізніше дослідники звернули увагу, що личинка виростає за лічені дні в десятки, а то і сотні разів. Навряд чи буде істотна користь від перги, якщо людина проводить дні і ночі біля монітора з літрами кави і рухається всього 100 метрів за день з кухні до робочого столу…

Основна користь перги полягає в загальній позитивній дії на весь організм. Одне з найважливіших достоїнств перги полягає в тому, що вона є непоганим антибіотиком, https://myeclass.academy але на відміну від синтетичних аналогів, абсолютно безпечним. Що стосується протипоказань, то до вживання перги їх немає, від неї слід відмовитися лише при непереносимості продукту. Маски з цього натурального бджільницького продукту володіють сильним омолоджуючим ефектом. Маски нормалізують стан шкіри голови, https://forum.myumunna.com робить волосся шовковистим і блискучим. Варто дотримуватися встановлену дозу, бо у противному випадку може розвинутися стан передозування. Перга при гастриті може настільки полегшити стан пацієнта, що йому не доведеться колоти болючі уколи, приймати велику кількість медикаментів. Їх кількість і відтінки залежать від числа і від виду рослин, з яких збиралася пилок. В результаті цього процесу кількість білків і ліпідів зменшується, але зростає вміст молочної кислоти та вуглеводів. При подагрі для зниження рівня сечової кислоти. Наявність в перзі великої кількості молочної кислоти заважає розвиткові бактерій і пліснявих грибів. У свіжій перзі міститься більше дріжджових грибків, ніж у зрілій. Маска накладається на очищену шкіру і витримується від 20 до 25 хвилин.

Завдяки високим регенеруючою і поживним властивостям перга надає хорошу дію на шкіру обличчя. Хорошу дію надає перга бджолина і на волосся, робить волосся більш м’якими, слухняними і блискучими, живить і зміцнює цибулини, крім цього ще і позбавляє від лупи. Мед зміцнює імунітет і лікує шкірні хвороби, але ніяк не стимулює зростання і розвиток клітин. Після цього робиться перерва на строк від одного до чотирьох тижнів. Потім робиться перерва на тиждень і курс відновлюється. Як вживати пергу, встановлює спеціаліст, дивлячись на діагноз, хворого. Перед тим, як зберігати очищену пергу, https://ukr-life.com.ua/poleznye-svojstva-meda-s-perhoj-dlia-zdorovia-cheloveka/ досить перекласти її в герметичну ємність – це зручно і надійно. Зберігання перги, багато запитують як зберігати пергу в домашніх умовах. 3. Многие офтальмологи рекомендуют пергу для улучшения зрения. Жінкам приймати бджолину пергу рекомендовано у кількісті 1,5 -2 чайних ложок щодня. У профілактичних цілях вона призначається у кількості 15 г щодня. Іноді лікування пергою не є необхідністю і тоді її застосування призначається в профілактичних цілях. Лікування пергою широко практикується в апітерапії. Як застосовувати бджолину пергу варто проконсультуватися у фахівця з апітерапії. Однак, при бажанні використовувати продукт в якості постійного помічника варто проконсультуватися з лікарем.