Seleccionar página

“Незважаючи на те, що всі шість реакторів ЗАЕС зупинені, причому два з них перебувають у стані “гарячої зупинки”, станція потребує електроенергії ззовні для виконання основних функцій з ядерної та фізичної безпеки. Проте для того, аби робота поліції була ефективною, поліцейських потрібно усіляко підтримувати та заохочувати до якісного виконання своїх обов’язків. Львівська журналістка Вікторія Балицька 25 грудня написала у Facebook про “мовчазну забастовку” поліцейських через низькі зарплати. 30 грудня електронна петиція з вимогою підвищити поліцейським зарплату набрала 25 тис. У підсумку за місяць отримує від 40 до 50 тис. «італійський страйк», домагаючись підвищення зарплат, які у них становлять наразі 10-14 тис. На 2022 рік не заплановані глобальні зміни щодо підвищення окладів поліції в Україні. Однак дивним чином МВС обіцяє підвищення заробітних плат вже з лютого 2022 р. 1 січня 2022 року Ринковий оприлюднив друге звернення – в ньому він розповів, що поліцейські не отримали в кінці року «ковідні» виплати та 13-ї зарплату, на яку вони розраховували. І поліцейські так само йому підпорядковуються.

Сучасні, молоді поліцейські підтримують суспільство, і сподіваються отримувати у відповідь таке де відношення. За його словами, Китай і надалі буде дотримуватись позиції щодо політичного врегулювання та закликати до «миру й діалогу». Як повідомлялося, Китай у роковини нападу росії на Україну представив свою «позицію щодо політичного врегулювання української кризи» із 12 пунктів. Президент рф володимир путін за підсумками переговорів з головою КНР Сі Цзіньпіном у Кремлі сказав, що за основу мирного врегулювання з Україною можуть бути взяті багато положень мирного плану, запропонованого Китаєм. Він зауважив, що лідери Китаю і росії підписали спільну заяву, в якій наголосили на важливості врегулювання «української кризи» шляхом переговорів, висловились за необхідність дотримання цілей і принципів Статуту ООН та поваги до міжнародного права, а також «необхідності врахування законних інтересів безпеки всіх країн». Він наголосив, що снаряди зі збідненим ураном не несуть жодної радіаційної небезпеки. Він звернув увагу, що візит глави КНР Сі Цзіньпіна до росії “викликає занепокоєння, оскільки вісь росія-Китай є небезпечною”. Він підкреслив, що жорстокий напад росії на Україну має “жахливий шкідливий вплив на весь регіон”. Більшість європейців вважають, що Україна має бути прийнята до Європейського Союзу у найближчі роки. Той, хто хоче стати членом Європейського Союзу, не може стояти осторонь з точки зору зовнішньої політики в такому ключовому питанні”, – заявив Шалленберг.

Як заявив речник МЗС, Китай не є «стороною кризи», не надавав зброю ні росії, ні Україні та «не має егоїстичного порядку денного щодо українського питання». Глава МЗС Австрії також виступив на захист триваючої роботи австрійської банківської групи Raiffeisen Bank International в росії, заявивши, що нерозумно виділяти лише RBI у той час, як багато інших західних фірм роблять те саме. “Давайте будемо реалістами. 91% західних компаній все ще знаходяться в росії і роблять те, що є розумним: вичікують, стримують, огороджуються”, – сказав він, додавши, що сколько зарабатывает полиция в Украине рф також продовжує працювати Bank of America. «Путін продовжує знаходити нові жорстокі способи вбивати українців та намагається фактично знищити українські міста, стерти Україну з карти світу як незалежну суверенну державу», – сказав представник Білого дому. «Ми не підтримуємо жодних спроб зміцнити його економіку чи зробити її здоровішою», – наголосив представник Білого дому. «Ми запитували і про людей, яких призначали на керівні посади без конкурсу та досвіду, і про забезпечення поліції. На цьому графіку показано рівень грошового забезпечення.

Якщо це відключення від основної лінії електропередач і ремонтні роботи будуть проводитися за відсутності лінії 330 кВ, це призведе до повної втрати електроенергії і змусить станцію всьоме залежати від дизель-генераторів – її останньої лінії захисту. Без резервної лінії будь-яке пошкодження лінії 750 кВ призведе до повної втрати електропостачання станції за межами майданчика”, – йдеться у заяві. Водночас, у додатковому попередженні про погіршення ситуації було сказано, що підключення до лінії 750 кВ “може потребувати відключення на невідомий період часу для проведення технічного обслуговування/ремонту лінії”. Поліцейським призовного віку на весь період їх служби в поліції надається відстрочка від призову на строкову військову службу. 5. Контракт є підставою для видання наказу про прийняття особи на службу в поліції та/або призначення її на відповідну посаду. У статті пропонується розібратися, чому так відбувається і яка буде зарплата поліції у 2021 році в Україні? Крім того, треба відповісти, яким чином криміналізувати статті проти російських пропагандистів, як координувати дії стосовно того, щоб бути проактивними, а не в захисній позиції”, – сказав Ткаченко. «Потрібно переходити в проактивну позицію, насамперед – країнам Європи та Північної Америки, щоб мати спільну точку зору і позицію на те, яким чином боротися з російською пропагандою на різних майданчиках.