Seleccionar página

На вибір є кілька шаблонів. Ми здійснюємо оперативну доставку фотокалендарів по всій Україні, або на вибір можете особисто забрати готовий календар з фото в нашому офісі. Ми підготували різні стилі оформлення фотокалендарів на популярні теми: сім’я, діти, любов і багато іншого. Відкрийте новий файл у Google Таблицях або введіть «sheets.new» у Google Chrome, щоб автоматично відкрити порожній файл Google Таблиць. Клацніть правою кнопкою миші, щоб відкрити спливаюче меню, а потім виберіть «Видалити вибрані стовпці». Для цього клацніть і перетягніть мишею, щоб вибрати весь календар, а потім клацніть правою кнопкою миші. Утримуйте Ctrl, а потім клацніть лівою кнопкою миші стовпці від H до Z, щоб виділити їх усі. Оскільки Google Таблиці спочатку створювалися для настільних комп’ютерів, створення календаря на ПК є найпростішим методом завдяки наявності клавіатури та миші. Потім ви можете вибрати одну папку календаря та клацнути на ній, буде кілька стилів календаря, виберіть потрібну та натисніть Завантажити на правій панелі. 2. У крайній правій частині вікна в полі пошуку Шукати в усіх шаблонах введіть Календар. Якщо ви хочете змінити це на певний рік, введіть дату в лапках у дужках. Якщо скористатися ним, то картка створюється над сітці, а над ней.

Ті користувачі, які ще в недостатній мірі володіють Ексель або просто не хочуть витрачати час на створення унікального календаря, можуть скористатися готовим шаблоном, закачаним з інтернету. Видання “Освіторія” повідомило, якими безкоштовними платформами можуть користуватися педагоги для створення авторської онлайн-гри для вивчення якоїсь теми зі своїми учнями. У Classcraft кожен учасник гри впродовж вивчення теми чи уроку може обрати собі персонажа (маг, воїн, знахар), за якого грає. Там також можна вказати шкалу балів, які показуватимуть динаміку розвитку здібностей персонажа. Вчитель є майстром гри, саме він створює місію гри, формулює правила, розробляє шкалу бонусів та штрафів для гравців. В особистому кабінеті вчителя позначаються досягнення всіх гравців та зовнішній вигляд їхніх персонажів. Ці бали можна витрачати на автоматичний залік, підказку вчителя на контрольній чи допомогу партнеру по команді. Якщо ці бали добігають кінця, персонаж «помирає», а учень отримує якесь «покарання» на розсуд учителя. Якщо ви в мережі, всі внесені вами зміни будуть автоматично збережені.

Під час редагування онлайн-календаря Google Таблиць усі зміни автоматично зберігатимуться. Виберіть ім’я ресурсу, виберіть пункт відомості на вкладці ресурс , а потім натисніть кнопку Змінити робочий час на вкладці загальні . Проте вчителі під час дистанційного навчання мають можливості поєднати ігри з ефективним навчанням. Google Таблиці мають багато корисних функцій, які роблять його більш функціональним, ніж будь-яку звичайну електронну таблицю. У цій статті ми покажемо вам, як створити календар у Google Таблицях, а також надамо кілька порад, які допоможуть зробити Google Таблиці більш функціональними. Google Таблиці завантажать шаблон календаря. У налаштуваннях ви можете змінити стиль шрифту, колір шрифту та кольори акцентів кожного календаря. Ви можете змінити шрифт, розмір шрифту, вирівнювання та інші особливості за допомогою доступних інструментів. Ви можете змінити форматування цієї комірки за допомогою інструментів у верхньому меню. Ви можете переміщатися між аркушами кожного місяця та додавати чи редагувати будь-які дані для кожного календарного дня. На панелі аркушів нижче ви побачите аркуш за весь рік разом із окремим аркушем для кожного календарного місяця.

Безстроковий календар інструмент kutools для Excel можна швидко створити індивідуальний календар місяця або рік у новій книзі, і кожен місячний календар буде міститися на новому аркуші. Є зручний інструмент albato, через який можна налаштувати інтеграцію календаря з десятками сервісів. Заходимо в налаштування конкретного календаря (знаходимо календар на 2023 рік зі святами роздрукувати у списку, натискаємо 3 точки – Налаштування та загальний доступ). Примітка.: Щоб змінити доступні роки в цьому списку, відредагувати дані на аркуші списку підстановки. Щоб змінити стиль календаря, натисніть «Формат» у верхньому меню, а потім виберіть «Тема». Натисніть «Файл», наведіть курсор на «Новий», а потім виберіть «З галереї шаблонів». У спливаючому меню виберіть «Копіювати». Якщо ви хочете використовувати динамічний шаблон календаря, виберіть «Річний календар». Виберіть, який шаблон вам більше подобається. 3. Виберіть потрібний шаблон календаря та натисніть кнопку Створити. На відміну від настільної версії, ви не можете редагувати шаблон цього календаря, оскільки інструменти обмежені. На платформі міститься величезна бібліотека з готовими інтерактивними завданнями з понад 30 навчальних дисциплін. Також на Classcraft міститься велика бібліотека готових квестів, створених іншими педагогами. Приклад квесту у Classcraft. До слова, ключовим партнером Classcraft є корпорація Google, тому всі Google-застосунки чудово інтегруються з ігровою платформою.