Seleccionar página

ABCA 2021 Convention athletic baseball custom design hand drawn illustration sports star torch typography Відповідно ставимо собі це як задачу і уже почали на всіх зустрічах піднімати питання закупки за міжнародні кошти техніки для виконання масштабного розмінування. Відповідно до статті 16 Кодексу при виконанні службових обов’язків прокурор має дотримуватися загальноприйнятих етичних норм поведінки, бути взірцем доброчесності, вихованості і культури. Це інструмент, який має нам з вами дати можливість взяти банківські кошти в якомусь співвідношенні – нехай 20 на 80, чи 30 на 80 – в програми переробки. СОЛЬСЬКИЙ М.Т. Закон, який пом’якшує кримінальну відповідальність, має зворотну силу. СОЛЬСЬКИЙ М.Т. Михайле, тільки без жартів. Доступність кредитів – зрозуміло, і по опитуваннях ми бачимо, що це питання абсолютно номер один. Тому можна сказати, що, в принципі, це абсолютно прийнятний рівень, але це з свого боку дозволить тими самими бюджетними грошима покрити більший об’єм виданого капіталу, відповідно для аграріїв це буде краще. В принципі, всі ці заявки опрацьовує Ощадбанк. І в принципі, маємо за мету мати повне відкриття ринків не на рік, як ми маємо зараз, а на 10 років для того, щоб інвестиції в основні засоби – в капітал мали право на життя, бо тоді аграрії будуть розуміти, https://sylnaukraina.com.ua/ а куди збувати цю продукцію.

Важливим є те, що право працівника на укладення трудового договору виникає за умови прийняття власником працівників лише такої ж кваліфікації, тобто працівник за своєю спеціальністю і кваліфікацією повинен відповідати тим вимогам, що встановлені чинними кваліфікаційними характеристиками, що свідчитиме про його кваліфікаційну відповідність конкретній посаді та право претендувати на цю посаду в порядку поворотного прийняття на роботу. Порядок надання виборним органом первинної профспілкової організації (далі – профспілка) попередньої згоди на звільнення працівника установлено статтею 43 КЗпП. 17. Зокрема, надається відпустка без збереження зарплати на період воєнного стану, діють особливі правила надання відпусток, а також немає святкових і неробочих днів. При ліквідації підприємства, установи , організації правила п.1ст.40 КЗпП України можуть застосовуватися і в тих випадках. 49-2 КЗпП України про наступне вивільнення працівників персонально попереджають не пізніше ніж за два місяці. Пленум Верховного Суду України від 6.11.92р. №9 (із змінами та доповненнями) дав слідуючи рекомендації судам при розгляді спорів про звільнення по п.1 ст.40 КЗпП України. На політичному рівні розуміємо, що наша головна задача – це зберегти повний доступ до ринку Європейського Союзу до моменту повноцінного вступу України до ЄС. Є спільне бачення з ДСНС, з Міноборони, з Мінагро, розуміємо, що це приблизно до 100 мільйонів доларів на такий проект.

Там буде дві частини, одна частина буде гуманітарна частина, яка, згідно з якою ми плануємо залучити більше 100 мільйонів доларів для допомоги власникам домогосподарств і плануємо десь стільки ж залучити саме для допомоги аграрному сектору. Ми оцінюємо загальний потенціал української галузі агропереробки по інвестиціях в розмірі 20 мільярдів доларів, приблизно 20 мільярдів доларів. Ми, виходить, є заручниками сировинної моделі експорту, тому що, коли ми беремо три види транспорту, у нас найдешевша вартість тонни товару, який перевозить, значить, залізничним транспортом – там 250-270 доларів, це плюс-мінус середня зважена ціна на руду і метали. Тут все зрозуміло, ми сьогодні не можемо дати чіткий прогноз, коли будуть розблоковані порти в повному обсязі, і тут виходить, що ми з вами є заручниками. Якщо ви знайшли виробниче обладнання в Італії і готові його привезти в Україну, то наше Експортно-кредитне агентство може взяти на себе часткове покриття ризику і таким чином дати можливість зробити ці капітальні інвестиції.

У нас мета була проста – дати стимул і показати, що навіть в умовах війни можна в Україні планувати розвиток нових переробних потужностей. І як результат половина нових грошей по програмі “5-7-9” пішли в агросектор. У школі з урахуванням надходження нових документів поновлені куточки ЦЗ, «Основи здоров’я» та «Основи безпеки життєдіяльності». У школі наявний медичний кабінет, який розміщений на першому поверсі закладу. Ми перед ними поставили питання про повне відкриття ринку в квітні, кінець травня – вони це оголосили. І кожен говорив про якісь нові проблеми, які виникають, а от колеги постійно піднімали питання аграріїв і говорили про те, що ми своєї території точно не втратимо, точно відвоюємо, але якщо ми не посіємося, то нам не буде що збирати. Перше – це логістичні обмеження по об’єму, а друге – це ціна, яка впродовж цього року була одним з таких важливих питань, яке ми постійно обговорювали. Ми постійно виступаємо за перегляд політики, але вони виконують іншу задачу: вони обмежують інфляцію і займаються макрофінансовою стабільністю, щоб втримати курс валюти. Ми були вражені результатом, ми отримали по програмі переробки 1 тисяча 655 заявок. 1 тисяча 655 окремих підприємців повірили в можливість щось розвивати за умови співфінансування з державою. Це, без сумніву, дасть нам можливість експортувати більше.