Seleccionar página

И только военные владеют полнотой базовой информации, которой не хватает астрологу, чтобы наложить звездный рисунок на контекст. Приток неожиданной информации, внезапные и парадоксальные события, разрушение тщательно выстроенных схем и планов. Хотя я рассматриваю астрологический срез информации, который может отражать как вопросы войны, так и другие сферы жизни и международных отношений. И точный секстиль Венеры с Плутоном на новолуние это указание на перемены, трансформации в этой ценностно-имиджевой картине социальных и международных связей. Венерой гороскопа росс., указывает на крушение системы социальных, международных и личных ценностей. 21-22 лютого Меркурій у квадраті з Ураном – настільки ж важливий акцент місяця (а також і небезпечний), як і 4-5 лютого. Варто зазначити, що транзитні Меркурій з Ураном добудовують опозицію Венери і Плутона гороскопа росії до тау-квадрата. В цьому найважливіше те, що дві вищі планети впливають глобальніше, ніж транзити по гороскопах України та росії. Венерою гороскопа росії в з’єднанні, означає крах системи соціальних, міжнародних і особистих цінностей. Водночас точний секстиль Венери з Плутоном – на новому місяці – вказує на зміни, трансформації в цій ціннісно-іміджевій картині соціальних та міжнародних зв’язків. В ході війни відбудуться чергові зміни, котрих наразі ніхто не передбачає (так діє Уран).

То, что Уран тр. То, что до этого делалось осторожно, теперь приобретет показательный размах. Швидше за все, це станеться ближче до кінця 2017-го. І ось тоді в України з’явиться реальний шанс повністю повернути собі Донбас… Далі, до кінця лютого і в березні, Венера йтиме Овном до з’єднання з Юпітером та Хіроном. Це говорить про те, що настає складний період, який може бути навіть переломним і триватиме до семи років. Це інший шлях. Та швидким він не буде. Потім, з 23 березня, він передасть ініціативу Плутону, коли той інгресує в знак Водолія. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України. Конфлікт ватажка “Вагнера” Євгена Пригожина з терористом Ігорем Стрєлковим-Гіркіним мав стати демонстрації сили “кухаря Путіна”, але перетворився у “словесний пророцтво про Україну на 2023 рікнос”, зазначають Патріоти України. Це буде не широкомасштабна війна, clases.openskiesacademy.com але активних дій і провокацій не уникнути. З 2014 року цей найбільш цитований український «астролог» нароздавав десятки прогнозів, що не лише не справдилися, www.clases.openskiesacademy.com але й часто суперечили один одному. Жовтень 2014 (Обозреватель): «7 років триватиме запеклий військовий конфлікт на південному сході, який мігруватиме у бік Харкова та прилеглих областей…

4. Жовтень 2016 (Обозреватель): Війна на Донбасі закінчиться вже у найближчі три місяці: період з жовтня по грудень – час, коли остаточно настане мир. При цьому найближчий грудень стане переломним для Росії. 21-22 февраля Меркурий в квадрате с Ураном столь же важный акцент месяца (и столь же опасный), как и 4-5 февраля. Следует отметить, что Меркурий и Уран транзитные достраивают до тау-квадрата оппозицию Венеры с Плутоном в гороскопе россии. Но как Плутон, так и Уран требуют – чем-то надо пожертвовать. Это другой путь. Но быстрым он не будет. Это был аспект 2022 года, пророцтво про Україну на 2023 рік и он отразил поразившую российское общество эпидемию нравственной глухоты. Позитивное влияние Урана в том, что он помогает достичь их кратчайшим путем. Когда мы ощущаем влияние Урана, не нужно разогревать в себе грандиозные представления о своих возможностях, вести себя эксцентрично, ловить эмоциональный кайф. Мощные энергии полнолуния, Грозовой Луны, Дикой Луны, в сочетании с прорывным, ломающим статус-кво, провокативным влиянием Урана, создают завихрение, в котором рождается новый план реальности. Это уже Точка Овна, и акцент стоит на системе ценностей; что-то будет меняться в этом срезе информации. Теперь до 20 февраля акцент на стихии Воздуха. І Плутон, виходячи з-під впливу Сатурпередбачення на 2023 рік для України з переходом до знаку Водолія, потрапляє під вплив Урана.

Виставка під назвою “ВХУТЕМАС: Лабораторія авангарду, 1920-1930 рр.” мала відкритися 25 січня. Як зазначає видання, під час інтерв’ю Буданов зауважив, що Путін смертельно хворий на рак і має кілька двійників. Смачний і швидкий сніданок можна приготувати за кілька хвилин. Не можна зачинити двері квартири та пересидіти. Це можна трактувати як те, що в агресора просто закінчаться гроші і ресурси на війну. Це – Польща. Але в них нічого не вийде, їх дуже швидко провчать, буде поразка», – каже маг-окультистка Наталя Ясинська. Це був аспект 2022 року, що чекає Україну в майбутньому 2023 відобразив епідемію моральної глухоти, яка вразила російське суспільство. Те старе, що пропонує світу росія, не відповідає природі цих планет в подібному взаємовпливі. Риби допоможуть нам пережити тяжкий час завдяки своїй жалісливій та милосердній природі. Маємо постаратися, що чекає Україну в 2023 роціб час змін крутнув у ліпший бік. В цей час варто особливо швидко і правильно дотримуватися всіх попереджень і правил безпеки. Тому причину варто шукати не тут.