Seleccionar página

Кінець війни між Росією та Україною - в 2020-му? У квітні вона очікує на гострі збройні зіткнення, а спад у військових діях, на її думку, настане лише у травні. З погляду астрології, цей час завжди супроводжується не дуже хорошими подіями, зате після цього можуть розпочатися позитивні зміни для України, її відродження та реконструкція. Саме тому поблизу цих дат можуть відбуватися ключові події для України, свіжі екстрасенси про Україну 2023 але вони, на думку астролога, матимуть позитивні наслідки для нашої країни. Щодо гороскопу України, то Сатурн незабаром має з’єднатися з Місяцем. Сатурн розташувався в першому домі – домі самості, особистості та прояву, і це підтверджує, що Сатурн негативно впливатиме на саму Росію. Відомий астролог та екстрасенс Максим Гордєєв на своїй сторінці в Інстаграмі розповів, що важкі часи, які зараз переживають українці, – етап виключно тимчасовий, причому закінчитися він мусить порівняно скоро. Ми отримуємо дані соцдосліджень, які безпосередньо спецслужби Російської Федерації проводять на своїй території. Нам треба розуміти, що якщо людина працює, якщо людина сплачує податки на території нашої країни, сплачує нашим компаніям, зареєстрована тут, вона вже бере участь у нашій боротьбі з агресором. 2024 року там розпочнуться негативні події: можливими є зміна влади, військові дії на території країни або інші дуже серйозні зміни.

🛑 Війна на виживання! Команда водіїв евакуює людей із гарячих точок України, риз Тому ви можете дістатися автобусом або поїздом до обласного центру, а далі маршруткою до Верховини. Як саме – не має значення: диктатора можуть фізично знищити або просто усунути від влади. Ваш друг бачить не тільки особистісні характеристики, а й бачить вашу ауру, він сприймає енергію, яка виходить від вас. Відновленою та свіжі екстрасенси про Україну 2023цвітаючою вона бачить Україну через два роки. Гордєєв упевнений, що Путін своїм вторгненням в Україну здійснив не лише злочинний, а й неймовірно дурний вчинок, який стане однією з причин його падіння, та й український народ йому в цьому допоможе. І коли Росія позбудеться мільярдів, які надходили із Заходу, Путіна просто приберуть його ж соратники. Проте, як сказала мольфарка, кожна людина має свою долю, проти якої безсилі будь-які шамани, і «свічка Путіна потихеньку догоряє». Кожна країна, як і кожна людина, має свій знак Зодіаку. Йому не вдасться зробити з Україною те, що він замислив, оскільки наша країна має дуже серйозну підтримку від США, Європи та інших країн світу. Але Магдалена Мочіовські впевнена: кремлівський звір потрапить в ізоляцію від усього світу, а санкції доб’ють його остаточно. Магдалена Мочіовські впевнена, що Путіну залишилося недовго – його зупинять його ж люди.

Своїй славі він зобов’язаний “Центурія” – збірки його пророцтв. Сюжети про нього зняли федеральні та регіональні телеканали, він став героєм публікацій найпопулярніших російських новинних медіа, та потрапив у поле зору воєнкорів. Зазвичай це три з половиною роки до переломного моменту (в даному разі – війни) і три з половиною роки після нього. У нього з’являються проблеми на роботі, в особистому житті, а деякі навіть хворіють. Крім того, вона вважає, що війна може накрити деякі регіони Росії. Астролог вважає, що за такого розкладу Україна обов’язково збереже свою незалежність. Астролог Надежда Боровая екстрасенси про Україну 2023гнозирует важные изменения после 21 марта. Наша країна знаходиться під знаком Тельця, який символізує свободу та миролюбність, спокійну та продуктивну працю. Відволічіться на фізичну працю. Ми зібрали прогнози від різних експертів – ясновидиці, астропсихологині та мага-окультистки. Лілія Нор сказала, що найстрашніше в нашій країні відбувається саме зараз, а коли війна закінчиться, до України повернуться всі, хто з неї поїхав з різних причин, і разом відбудовуватимуть країну. Для начинки можна використовувати будь-які інгредієнти, а замість тіста – простий лаваш, передають Патріоти України. Цього разу – через фото з сонячного Маямі, передають Патріоти України. Російських загарбників масово змушують підписувати контракт, щоб платити їм менше, передають Патріоти України. Найдокладніший і розгорнутий прогноз про майбутнє України та результат війни дала карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські.

Це відбудеться дипломатичним шляхом, внаслідок переговорів, ймовірно, вже після закінчення війни. Військовий експерт Олег Жданов звернув увагу, що чекає на Україну в 2023 році передбачення очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданова вже не вперше повторює свій прогноз про терміни закінчення війни. Він свідчить також про те, що протягом березня наша країна отримуватиме підтримку і фінансування з боку інших держав, оскільки Риби – світлий, свіжі екстрасенси про Україну 2023 духовний знак співчуття й милосердя, яке світ проявлятиме до України. Період не буде дуже важким, свіжі екстрасенси про Україну 2023 оскільки йдеться про транзитний Марс. Марс – планета війни та агресії, Плутон – смерті та страху, а Козеріг – символ упертості. Плутон – планета змін – наступного року увійде у знак Водолія, під яким знаходиться Росія. Крім того, Юпітер – керуюча планета Риб, на молодик перебуватиме у своєму знаку. Крім того, у 2022 році відбудеться чотири затемнення, які можуть принести несподівані повороти долі та зміни. Затемнення з’єднуватимуться з Ураном – планетою, що символізує несподівані повороти долі. Однак аналогічним чином були вбиті і всі священнослужителі, і віруючі, що фігурували в пророцтві. На території, що кажуть екстрасенси про війну 2023 року займає сьогодні Україна, виникне центр нової цивілізації, всі Пророки одноголосні. На фоне ситуации с мигрантами на границах прогноз Нострадамуса действительно выглядит жутким.